bedste ipad betting apps

Vi har testet alle de tilgængelige apps fra de største bookmakers for at finde de bedst designet og nemmest at bruge. Vi har samlet vores scores og har bragt dig vores top 5 Bedste Betting Apps, disse apps er til sportsbetting, men nogle har også inkluderet en casino sektion. Vi har også tjekket tilbudene for at være sikre på at du får de bedste oprettelses bonusser på markedet når du tilmelder dig.

Bedste iPad betting app #1 – Betfair

Betfair app er den bedste sports betting app til ipad. Den er virkelig simpel at bruge og kommer med en velkomstbonus på 350KR. til nye kunder. Du kan satse på alle de seneste sportsgrene og alt du skal er at bladre til højre på hjemmeskærmen for at se det sidste nye i play action. Du kan hæve dine indsatser og sikre fortjeneste uanset resultatet. Når du har brugt betfair appen til ipad er vi sikre på at du vil elske det ligeså højt som vi gør.

Bedste iPad betting app #2 Bet365

Vi har vurderet Bet365’s ipad app som værende den anden bedste iPad betting app til ipad tilgængelig I Danmark. Hvis du søger omfattende in-play marked, så vil den her app måske være noget for dig og med den funktion hurtigt at kunne satse og live streaming. Det eneste problem vi fandt med den her app var skærmen ved livestreaming, den er ikke i fuld skærm på android, dette er et mindre problem.

Bedste iPad betting app #3 – Ladbrokes

Vi har Ladbrokes som nr. 3 pga. den seneste licens til at operere i Danmark. De har lavet nogle brilliante forbedringer på deres mobile udbud, for at være sikre på at de er på linje med deres konkurrenter. De fokuserer nu helt på det mobile og vi har fået fortalts at vi kan forvente et antal forbedringer i nærmeste fremtid.

For at finde disse apps til dig har vi testet alle disse apps på den seneste ipad og vurderet dem. Vi har et hold af 3 personer, til at teste apps for football betting, hestevæddeløb og andre sport og samlet testresultaterne. En af de største bonusser hos bet365 og betfair er live streaming, dette betyder at du kan se det sidste nye på din ipad, nogle begivenheder er tilgængelige så længe du har nogle får KR. på din account!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *